woensdag 11 maart 2015

Uitnodiging voor Fedecrail Youth Camp 2015



Je kunt je nu inschrijven voor het Fedecrail Youth Camp 2015 in Hongarije van 31 Juli t/m 9 augustus

Aan het Fedecrail Youth Camp kunnen jongeren van 15 t/m 26 jaar deelnemen, die actief zijn bij  een railmuseum of historisch railbedrijf. Je kunt rekenen op een gevarieerd programma. Ten eerste maak je actief kennis met de gastorganisatie en de werkzaamheden die daar plaatsvinden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan culturele en regionale hoogtepunten in de nabijgelegen regio.

En het samen optrekken en uitwisselen van ervaringen met deelnemers uit andere landen is een zeer waardevolle ervaring.

Globaal programma
De jongerenuitwisseling zal beginnen met een bezoek aan twee smalspoor spoorwegen op het platteland, ongeveer 50 kilometer ten noorden van Boedapest. Dit zal worden gevolgd door een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. De meeste tijd van het bezoek zal worden doorgebracht in het Rail Historic Park te Boedapest. De nachten zullen hier worden doorgebracht in  uitstekende slaaprijtuigen!

Interesse?
Behoor je tot de doelgroep en heb je interesse voor het Fedecrail Youth Camp? Neem dan voor meer informatie contact op met youthcamp@fedecrail.org. Hier kun je een deelnameformulier opvragen. Schrijf je wel in vóór 12 april 2015

Update - Deelname en overige formulieren