woensdag 17 september 2014

Help mee en krijg een gratis toegangskaart voor SpoorParade Amersfoort!



Help mee en krijg een gratis toegangskaart voor SpoorParade Amersfoort!
Het spoor bestaat dit jaar 175 jaar en dit vieren wij graag met jou op SpoorParade Amersfoort! In de herfstvakantie van 16 t/m 21 oktober, dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Het evenement is voor jong en oud, over de historie en de toekomst van het spoor.

Doe mee en maak SpoorParade Amersfoort tot een succes! Ben jij enthousiast en heb je hart voor het spoor, meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je opgeven voor 4,5 uur, maar uiteraard mag je ook een hele dag helpen. Spoorcollega’s van bijvoorbeeld NS, ProRail en BAM Rail vragen wij ook om te helpen. In ruil voor jouw hulp ontvang je een gratis toegangskaart van SpoorParade Amersfoort voor een andere dag! Bovendien krijg je een lunch en een kijkje achter de schermen van dit unieke evenement.

Bij de volgende vier taken kunnen wij alle hulp gebruiken. Voor het gemak is de hulpvraag in vier taken opgesplitst, maar er zijn handjes nodig bij verschillende activiteiten:

1)     Begeleiden en inlichtingen geven bij onder meer het reuzenrad, smalspoor, de SpoorParadeShop en bij de treinenshow.
2)     Ondersteuning bij kinderactiviteiten, zo zijn er bijvoorbeeld mensen nodig bij het locomotiefspringkussen of de mini-spoorbaan.
3)     Begeleiding van activiteiten waarbij spoorbevoegdheid én technische en/of treinenkennis gewenst is. Dit is nodig bij onder andere de treinenshow.
4)     Begeleiden van bezoekers op station Amersfoort, omdat wij grote drukte verwachten.

Wil jij in eigen tijd helpen op dit unieke evenement? Geef je vóór 1 oktober op via vrijwilligers@175jaarspoor.nl
Zet in je mail het volgende:
-        In aanhef: jouw naam en de dag dat je wilt helpen. Voorbeeld: ‘Jan Biels, 18 oktober’.
-        Het dagdeel/dagdelen waarop je kunt helpen. Indicatie: optie A: 9.30 - 14.00 uur, optie B: 13.45 - 18.15 uur en optie C: hele dag.
-        Jouw voorkeur wat je het liefste wilt doen (taak 1 t/m 4)
-        Geef het aan als je bevoegd spoorbetreder bent
-        De organisatie waarbij je werkt
-        Jouw telefoonnummer waarop wij jou kunnen bereiken

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@175jaarspoor.nl
Wees welkom op SpoorParade Amersfoort, als bezoeker en ook graag als vrijwilliger!
www.175jaarspoor.nl