woensdag 11 oktober 2017

Dag voor de railmuseamedewerkers – 4 november 2017


Zoals al eerder aangekondigd vindt dit jaar de Dag voor de Railmuseamedewerkers plaats bij de Museum Buurtspoorweg (MBS) in Haaksbergen en wel op zaterdag 4 november aanstaande. Vanwege het 50-jarig jubileum van de MBS wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan de presentatie van al het moois dat men daar in huis heeft. Op 4 november kunt ook u daar volop van genieten. U hebt de gelegenheid om het museum te bezoeken, achter de schermen te kijken bij de diverse projecten en om kennis te maken met oude of nieuwe collega’s. De MBS-vrijwilligers staan graag klaar om met u interessante details uit te wisselen. Uiteraard wordt er een speciale stoomtrein ingelegd en is er op de stations veel te beleven.

Het programma ziet er als volgt uit:
- Inloop en ontvangst met koffie: 12.30 uur
- Bezoek aan het spoorbedrijf te Haaksbergen: 12.30 - 13.45 uur
- Speciale treinrit naar Boekelo: 13.45 - 14.45 uur
- Bezoek aan de Museumloods te Boekelo: 14.45 - 15.30 uur
- Terugrit naar Haaksbergen: 15.30 - 16.00 uur
- Netwerkborrel in “de Goederenloods”: 16.00 - 16.30 uur
- Afsluiting: 16.30 uur

Dat wordt dus een eersteklas dagje uit, zoals ze bij de MBS zelf zeggen! Alle railmuseamedewerkers  zijn van harte welkom op 4 november aanstaande bij de Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Deelname is gratis en het wordt ongetwijfeld weer een inspirerende en gezellige dag!

De MBS wil vanzelfsprekend wel vooraf weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk, bij voorkeur per organisatie. Dat kan door uiterlijk 29 oktober een mail te sturen naar railmusea@gmail.com, met de vermelding Aanmelding Dag voor de railmuseamedewerkers 2017, het aantal personen dat zich opgeeft, de naam of namen van die personen en de naam van de museumorganisatie.