maandag 8 januari 2018

Fedecrail Youth Exchange in Zweden


FEDECRAIL nodigt je samen met MUMA (Museumtramlijn Malmköping) en ULJ (Uppsala-Länna-Spoorweg) uit voor de 12e Fedecrail-jongerenuitwisseling in Zweden van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 12 augustus. De youthexchange begint bij de ULJ-spoorweg in Uppsala. iDe stad ligt ten noorden van Stockholm.
Aankomstpunt op vrijdag 3 augustus is het centraal station Uppsala. Het wordt aanbevolen om naar de luchthaven van Arlanda (ARN) te vliegen en van daaruit de trein naar Uppsala te nemen. De treinrit duurt maximaal 20 minuten. Er zijn ook bussen beschikbaar vanaf de luchthaven, die goedkoper zijn maar langer duren.

De basis voor de jongerenuitwisseling is Uppsala voor de eerste vier of vijf dagen. Dan verhuist het kamp naar MUMA, een trammuseum in Malmköping, ten zuidwesten van Stockholm. Het wordt aanbevolen om naar de luchthaven van Arlanda (ARN) te vliegen en van daaruit de trein naar Uppsala te nemen. De treinrit duurt maximaal 20 minuten. Er zijn ook bussen beschikbaar vanaf de luchthaven, die goedkoper zijn maar langer duren.
De uitwisseling eindigt op zondag 12 augustus in Malmköping. De prijs voor deelname in 2018 in Zweden is 180 euro.

We kijken ernaar uit om deze tien dagen samen door te brengen en te genieten, die vol nieuwe ervaringen zullen zitten, zoals we in voorgaande jaren in andere Europese landen hebben gedaan!

Op 1 mei sluit de aanmelding voor het kamp.  Stuur voor meer informatie of om in te schrijven een e-mail naar youthexchange@fedecrail.org.