dinsdag 14 januari 2020

Fedecrail jongerenuitwisseling 2020


FEDECRAIL – de Europese Federatie van Museum- en Toeristische spoor- en tramwegen nodigt je graag uit voor de FEDECRAIL Youth Exchange in Engeland. Dit evenement vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2020 in het zuidwesten van Engeland.
De gastheren zijn de West Somerset Railway en de Seaton Tramway.

De deelnemers kunnen een gevarieerd programma verwachten dat vooral bestaat uit het opdoen van werkervaring bij beide gastheren. Er zijn verder bezoeken aan een rally met stoom- en oldtimervoertuigen en bezoeken aan andere spoorweg- en historische locaties gepland. In het kader van het programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende culturele en georganiseerde evenementen. Je krijgt natuurlijk ook de kans om te netwerken met de andere internationale deelnemers en interessante contacten op te doen.
 
Ben je tussen 16 en 25 jaar oud, vrijwilliger bij een museumspoor- of tramweg die lid is van HRN en ben je geïnteresseerd in historische spoorwegen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk een mail te sturen naar youthexchange@fedecrail.org waarin je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in deelname. Je ontvangt daarna een gedetailleerd aanvraagformulier en het voorlopige programma.

Informatie over de beide gastorganisaties kun je vinden op de volgende websites:


De Engelse gastheren kijken er naar uit om je te ontmoeten en om samen deze tien dagen te beleven, vol met nieuwe ervaringen!